Showroom


 Bezoek onze showroom! Klik Hier

  •  - Gratis & gemakkelijk parkeren
  •  - Paskamers
  •  - Discrete ingang en locatie

black dreams showroom

Touw en tape

In de bondage wordt er naast boeien ook vaak gebruik gemaakt van touw en / of tape om de sub vast te binden. Het bondage touw t.o.v. normaal touw is speciaal gemaakt om iemand mee vast te binden zonder at het snijdt in de huid en het tape is speciaal tape dat niet zoals normaal tape pijnlijk is om van de huid te verwijderen.

Bondage touw

Het bondage touw is sterk en dik genoeg om elkaar vast te binden zonder zorgen om afknelling van de bloedvaten. Het bondage touw is ook verkrijgbaar in setjes van diverse lengtes of per meter. Voor spannende avonden om uw partner vast te binden of voor erotische bondage foto's.
3 meter bondage touw wordt veelal gebruikt om de polsen en enkels vast te binden, 7 en 10 meter om de armen, benen of het lichaam vast te binden. Daarnaast zijn de touwen makkelijk aan elkaar vast te binden wanneer je tekort komt.

Bondage Tape

Het bondage tape is verkrijgbaar in diverse kleuren op rol. Het tape plakt niet aan je lichaam maar aan de buitenlaag van het tape zelf voor een pijnloze bondage.

Geef het rollenspel een nieuwe dimensie met bondage tape. De brede glanzende pvc tape kleeft alleen aan zichzelf en niet aan de huid.. Het ligt aan je eigen fantasie hoe ver je wilt gaan met het maken van erotische soft bondages. Bindt je partner vast met de tape en geniet van elkaar.

-->