Showroom


 Bezoek onze showroom! Klik Hier

  •  - Gratis & gemakkelijk parkeren
  •  - Paskamers
  •  - Discrete ingang en locatie

black dreams showroom

Arm- of beenboeien

Bekijk hier ons assortiment arm- en beenboeien. De (imitatie) leren armboeien en beenboeien van het merk FearleZZ zijn ook op maat leverbaar. Er wordt gebruikt gemaakt van een hoge kwaliteit leer en waar nodig dik spaltleer, voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@blackdreams.nl of telefonisch. Ook om uw eigen ontwerp te realiseren of voor reparaties kunt u terecht in het FearleZZ atelier.

Armboeien

Armboeien worden gebruikt op een andere plek van de arm dan de pols. Vaak is dit aan de bovenarm. De boei wordt gebruikt om de bewegingsvrijheid van de armen zo te beperken dat volledige overgave nog de enige optie is. Met een armboei kunnen de armen naar achteren gebonden worden, zodat deze niet meer gebruikt kunnen worden. Ook zijn er armboeien die de armen over de gehele lengte fixeren, zodat je ze niet meer kan buigen.

Beenboeien

Beenboeien verschillen van de enkelboeien, omdat ze niet op de enkel gebruikt worden maar vaak op het bovenbeen, met zoals de afbeelding uitbeeld, vaak bevestigingen om polsboeien aan te bevestigen. Beenboeien zijn net als armboeien verkrijgbaar in allerlei soorten materialen zoals leer, metaal, hout of canvas.

-->