Showroom


 Bezoek onze showroom! Klik Hier

  •  - Gratis & gemakkelijk parkeren
  •  - Paskamers
  •  - Discrete ingang en locatie

black dreams showroom

Enkelboeien

Enkelboeien of voetboeien bestaan al vanaf de prehistorie. Ze zijn dan ook in allerlei uitvoeringen en materialen gemaakt of verkrijgbaar. In de BDSM wereld wordt vaak gebruik gemaakt van leren of metalen voetboeien. Ook houten enkelboeien zijn favoriet. Vaak zien deze boeien eruit als een brede plank  met twee gaten erin om daar de enkels in vast te zetten.

Gebruik van enkelboeien

Enkelboeien of voetboeien worden vaak gebruikt om het bewegen van de benen of het lopen tegen te gaan of te beperken. Voetboeien met bijvoorbeeld een korte ketting ertussen kunnen ervoor zorgen dat de sub nog wel wat kan lopen, maar geen grote stappen meer kan nemen of rennen.
De bewegingsvrijheid van de benen wordt zeer beperkt als de enkel- of voetboeien direct aan bijvoorbeeld een muur worden vastgezet.

Enkel- en voetboeien op maat

De (imitatie) leren enkelboeien en voetboeien van het merk FearleZZ zijn ook op maat leverbaar, voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@blackdreams.nl of telefonisch. Ook om uw eigen ontwerp te realiseren of voor reparaties kunt u terecht in het FearleZZ atelier.

-->