Showroom


 Bezoek onze showroom! Klik Hier

  •  - Gratis & gemakkelijk parkeren
  •  - Paskamers
  •  - Discrete ingang en locatie

black dreams showroom

Anaal speeltjes

Voor de echte anaal liefhebbers, een categorie speeltjes voor het stimuleren, oprekken of penetreren van de de anus. Hou jij van anaal? Of fantaseer je er wel eens over? Voor zowel beginnende als gevorderde hebben wij passende speeltjes! Bekijk het aanbod van verschillende spannende, kleine, grote, dikke of dunne anaal speeltjes voor zowel mannen als vrouwen.

Passend anaal speeltje

Wanneer je meer ervaring hebt in anale speeltjes of wil onderzoeken of het jou ding is, is het belangrijk om het juiste speeltje te vinden voor jou. Maar hoe doe je dat? Voor mannen en vrouwen ligt het iets anders. Bij mannen is het vaker het stimulerende gevoel van de prostaat (p-spot) met anaal speeltjes, terwijl het voor vrouwen enkel al de aanwezigheid of sensatie van anaal genot het gene kan zijn waarop de keuze wordt gemaakt. Experimenteer voor jezelf met verschillende anaal speeltjes om te onderzoeken wat voor jou het lekkerste resultaat geeft, de grootte van het speeltje kan ook van belang zijn.

Hygiëne van anale seksspeeltjes

Hygiëne van seksspeeljes is erg belangrijk! Dit geldt ook voor anale speeltjes. Lees in onze blog "Onderhoud van seksspeeltjes" meer informatie over het schoonmaken van diverse materialen speeltjes.

Subcategorieën

Anaal dildo's & pluggen

Voor mannen en vrouwen die zich graag anaal laten verwennen of zichzelf willen verwennen is er een grote keuze in...

-->