Showroom


 Bezoek onze showroom! Klik Hier

  •  - Gratis & gemakkelijk parkeren
  •  - Paskamers
  •  - Discrete ingang en locatie

black dreams showroom

Seksspeeltjes voor mannen

Wie zegt dat er geen seksspeeltjes zijn voor mannen kent ons assortiment waarschijnlijk nog niet. Het is geen taboe meer dat mannen seksspeeltes hebben of gebruiken tijdens spannende spelletjes alleen of met een partner, maar juist een verbreding van de mogelijkheden. Wij hebben diverse seksspeeltjes voor mannen zoals cockringen, opblaaspoppen en (populair bij mannen) masturbatie fleshlights zoals een nep kut, anus of mond en meer, speciaal voor mannen.
Speeltjes voor de anus van mannen worden ook steeds vaker gebruikt om de P-spot (prostaat) te stimuleren wat een heel stimulerend effect kan geven bij mannen tijdens de seks of masturbatie.

Vibrerende speeltjes voor mannen

De seksspeeltjes voor mannen doen meer dan alleen penetreren, denk bijvoorbeeld aan vibraties. Een vibrerend gevoel is niet alleen stimulerend bij vrouwen, maar ook bij mannen. Dit kan op verschillende plekken fijn aanvoelen zoals bij de penis, ballen en anus (P-spot). Om deze plekken te stimuleren zijn er bijvoorbeeld vibrerende cockringen, buttplugs en masturbators. Ook zijn er cockringen die bij zowel de man als de vrouw een stimulerend effect geeft.

Speeltjes voor de penis

De meeste speeltjes voor mannen zijn gebaseerd op het verwennen van de penis. Waarbij de penis ergens ingestopt wordt om het zuigen, likken, stevig vastpakken en prikkelen van de penis op verschillende manieren en mogelijkheden wordt toegepast.

-->