Showroom


 Bezoek onze showroom! Klik Hier

  •  - Gratis & gemakkelijk parkeren
  •  - Paskamers
  •  - Discrete ingang en locatie

black dreams showroom

Product filter

Jurken

We hebben een uitgebreide voorraad in sexy jurkjes en jurken voor dames. Of het nu voor een erotisch feest is of een spannende avond, voor elke gelegenheid hebben we de perfecte jurk! Aan de linker kant op de pagina kunt u filteren voor het materiaal lak, leer, imitatie leer en latex om sneller het perfecte jurkje voor u te vinden!

Liever een jurkje van stof of wetlook? Kijk dan eens in onze categorie onder "lingerie"

Een jurkje op maat?

In onze showroom is er een unieke mogelijkheid om een jurkje op maat te laten maken door FearleZZ. In het FearleZZ atelier worden leren en imitatie leren jurkjes voor perfect op maat gemaakt voor een mooie pasvorm, aangepast naar uw wens of uw eigen ontwerp jurkje kan worden gerealiseerd! Voor meer informatie over jurkjes op maat kunt u een email sturen of bellen naar 0174514912, wij staan graag voor u klaar!

Uw jurkje passen in onze showroom?

Wilt u liever uw gewenste jurkje eerst passen of in het echt bekijken? Kom gerust langs in onze showroom in De Lier, klik hier om de openingstijden te bekijken. Wij raden aan van te voren eerst te bellen om er zeker van te zijn dat uw jurkje en maat op voorraad is.

-->