Showroom


 Bezoek onze showroom! Klik Hier

  •  - Gratis & gemakkelijk parkeren
  •  - Paskamers
  •  - Discrete ingang en locatie

black dreams showroom

Fantasy

LARP:  een live action role-playing game, afgekort tot LARP of LRP (van live role playing), is een rollenspel waarbij enkele, of tientallen tot honderden spelers tegelijkertijd in een verhaal meespelen. De deelnemers dragen een kostuum en wapens en proberen zich zo goed mogelijk in hun rol in te leven. Rollenspellen waarbij het doel is historische gebeurtenissen of tijdperken zo realistisch mogelijk na te spelen, worden doorgaans geen LARP genoemd, maar een re-enactment.

Cosplay is een vorm van performance art waarbij de deelnemers gebruikmaken van kostuums en accessoires om een bepaald personage of idee uit te beelden. In de ruimere zin van het woord verwijst cosplay naar alle gekostumeerde rollenspelen buiten het podium om, ongeacht de culturele context. Er is ook een kleine subset binnen de cosplaycultuur rondom sexappeal waarbij de cosplayers specifiek kiezen voor personages die bekendstaan om hun aantrekkelijkheid en/of onthullende (of zelfs expliciete) kostuums.

Lifestyle is de manier van leven van een individu of een groep. Voor de groep bestaat deze uit impliciete vanzelfsprekendheden die tot uiting komen in codes, kleding, dagelijkse levenstijl en/of het gebruiken van specifiieke attributen zoals b.v. collars wat tot uiting kan komen in een aparte subculture lifestyle.

Black Dreams levert een groot aantal artikelen voor uw Larp. Cosplay of Lifestyle beleving.

-->