Showroom


 Bezoek onze showroom! Klik Hier

  •  - Gratis & gemakkelijk parkeren
  •  - Paskamers
  •  - Discrete ingang en locatie

black dreams showroom
Padding of spanking is een goed voorbeeld van BDSM gerelateerde spelletjes. Padding kan zacht en hard worden gedaan, afhankelijk van ervaring, bereidheid en behoefte. In deze blog vertellen we hier meer over!
0 Comments Posted by
Bondage is er niet alleen voor SM-ers, er zijn veel meer mensen die tijdens rollen spellen of spannende avondjes bondage uitproberen. Lees in deze blog meer over het gevoel van bondage, hoe je kunt beginnen met bondage en de veiligheid in bondage.
0 Comments Posted by
In deze blog gaan we het hebben over de mondknevels / gags die gebruikt worden tijdens BDSM spellen. Vooral voor de beginnende BDSM-ers met mondknevels.
1 Comments Posted by
Elektrosex wordt beschouwd als een vorm van BDSM, waarbij het draait om macht, sadisme, masochisme en pijnbeleving. Maar erotische elektrostimulatie kan ook een zachtere erotische manier zijn om elkaar op te winden.
0 Comments Posted by
Wat is een penispomp? Zijn er verschillende technieken om een penispomp te gebruiken? Lees alles over penispompen en diverse tips en risico's in deze blog!
0 Comments Posted by
Uitgebreide tips voor de onderhoud van uw latex kleding. Ook de beste manier om een mooi glanzend effect te krijgen en te behouden.
0 Comments Posted by
Cockringen worden gebruikt voor een langere en hardere erectie! In deze blog vind u meer informatie over de werking, soorten en meer!
0 Comments Posted by
Toevoeging aan onze eerdere blog over Zwepen, deze week gaat het uitgebreider over de flogger. De flogger is een soort zweep met meerdere strengen.
0 Comments Posted by
Zwepen zijn een steeds vaker onderdeel in het spel. Maar wat is een zweep precies? Hoe gebruik je een zweep en wat voor soort zwepen zijn er?
0 Comments Posted by
  • 1
  • 2
Showing 1 to 9 of 14 (1 Pages)
-->