Kleding Atelier Leer Lak Latex

Fearlezz maakt haar eigen collecties in lak, leer en imitatieleer. Zowel voor dames als heren. Hiervoor worden grondstoffen van de beste kwaliteit gebruikt. Het door ons gebruikte 4-way stretch lak is van perfecte kwaliteit. Ons imitatie leer is bijna niet van echt leer te onderscheiden. Ons leer is eveneens van uitstekende kwaliteit. Dit hoogwaardig leder is gelooid volgens ecologische richtlijnen en processen. Dat betekent een zuiniger gebruik van grondstoffen, lange levensduur en milieuvriendelijke toepassing. Het leer wordt gelooid met behulp van plantaardige grondstoffen. Hiertoe worden onder andere Mimosa-, Quebracho-, Kastanje- en Tara extracten gebruikt. Chroom gelooid leer wordt door ons niet gebruikt. Voor onze lederen producten maken wij gebruik van nappaleer, suède, anilineleer en tuigleer. Tuigleer in verschillende diktes en soepelheden wordt veel gebruikt voor bdsm artikelen.

Reparaties

Uiteraard kunnen wij u ook behulpzaam zijn bij het herstellen van uw kleding e.d.. 
Het vervangen van kapotte ritsen, inkorten of passend (op maat) maken van kleding tegen een geringe vergoeding behoort tot de mogelijkheden. Ook kunnen wij reparaties aan uw latexkleding verzorgen.

FearleZZ op maat!

Ons atelier is goed geoutilleerd. Hier worden diverse soorten naaimachines gebruikt voor de verwerking van de diverse verschillende stoffenen lederwaren.
Daarnaast beschikken we over stansen voor bevestiging van ringen, gespen, studs en siernieten.

Uw eigen ontwerp!

Fearlezz ontwerpt haar eigen collecties. Daarom is dit het geschikte adres voor speciaal voor u op maat gemaakte artikelen. Een speciaal ontworpen jurkje in lak of (imitatie-) leer?
Of een speciaal bdsm attribuut? Iets unieks door uzelf bedacht?
Graag overleggen we met u wat de mogelijkheden zijn, wij denken graag met u mee!

Lak Leer en latex kleding reparatie Fearlezz kleding atelier Leren kleding en accessoires

-->